06 - 22233423

Tuinontwerp

Tuinaanleg

creatieve ideeën, praktische oplossingen en een grondige aanpak

Tuinontwerp – Tuinaanleg


Twisk Limmen onderscheidt zich met ‘creatieve ideeën, praktische oplossingen en een grondige aanpak’. En wij denken bovenal met onze klanten mee. Een tuinontwerp is een proces dat samen met onze opdrachtgevers tot stand komt: uw wensen worden vertaald naar een concreet plan dat we graag voor u uitvoeren. Het creëren van mooie en prettige ‘buitenruimtes’, weelderige tuinen en degelijk straatwerk is iets dat wij met veel vakmanschap en zeker ook voldoening realiseren.

Vakmanschap op alle fronten

Hoewel we het grootste deel van onze werkzaamheden zelf uitvoeren, maken we voor specifieke vakkennis gebruik van vaste relaties in ons professionele netwerk. Denk hierbij aan metselaars (tuinmuren), elektriciens (buitenverlichting) en timmerlieden (overkappingen/schuttingen). Met deze werkwijze bent u verzekerd van vakmanschap op alle fronten. Uiteraard onder onze supervisie; zodat alle werkzaamheden conform de planning, het ontwerp en gemaakte afspraken worden gerealiseerd.

Nieuwe tuin of renovatie

Heeft u plannen voor renovatie van uw bestaande tuin of een geheel nieuwe tuin? Maak een vrijblijvende afspraak met onze tuinontwerpster en hovenier en laat u inspireren.

tuin aanleggen stoep bestrating

tuin met prieel
tuin ontwerp
tuin aan zee

Contact


Telefoon: 06 22233423
E-mail: peter@twisk-limmen.nl
BTW nummer: NL001344579B97
KvK nummer: 67007147

Webdesign: Studio-Vici