06 - 22233423

Grondwerk

en sloopwerk

Grond- en sloopwerk


Twisk Limmen voert grondwerk en sloopwerk uit in opdracht van particulieren en bedrijven, waaronder aannemers en architecten. Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om snel te schakelen en tijdens het hele werktraject proactief mee te denken met onze opdrachtgever. Deze persoonlijke aanpak kenmerkt onze servicegerichte onderneming.

Wij beschikken over een zeer uiteenlopend machinepark. Hierdoor kan er voor iedere grond- of sloopklus de juiste mobiele kraan, rupskraan, shovel, minigraver, trekker of vrachtwagen worden ingezet. Uiteraard met een VCA gecertificeerde machinist of chauffeur met ruime ervaring.

De projecten die wij uitvoeren zijn uiteenlopend van aard. Zoals het vakkundig en zorgvuldig slopen van particuliere opstallen en binnen sloopwerk. Van het uitgraven van een bouwput voor nieuwbouw tot het ophogen en voorbereiden van tuinen. Maar ook het uitrooien van flinke coniferenhagen en metershoge bomen tot het bouwrijp maken van een bedrijfsterrein.

Wij werken voor bedrijven en particulieren in Noord-Holland. Geef ons een seintje en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van uw project en het opstellen van een gespecificeerde prijsopgave voor het grondwerk of sloopwerk.

graafmachine huren
graafwerk bestrating
uitgraven
grondwerk

Contact


Telefoon: 06 22233423
E-mail: peter@twisk-limmen.nl
BTW nummer: NL001344579B97
KvK nummer: 67007147

Webdesign: Studio-Vici