06 - 22233423
een blog die het voorjaar inluidt

Een blog die het voorjaar inluidt

Ik heb mezelf ten doel gesteld om 1 x per kwartaal een blog te schrijven. Nou is het schrijven op zich geen enkel probleem, maar de inspiratie wilde in de periode januari/februari niet echt vlotten. Ik had natuurlijk kunnen schrijven over het ingraven van drainagesystemen om vochtige kelders en kruipruimtes tegen te gaan; dit zijn graafklussen die wij frequent met succes uitvoeren. Of over binnengraafklussen in oude stadspanden die gerenoveerd worden, of andere typische ‘winterklussen’ die gelukkig tijdens de wintermaanden met regelmaat op ons pad komen.

Zelf schrijf ik echter het liefst over goed geslaagde tuinontwerpen, fraaie tuinen en weelderige beplanting,. En ‘let’s face it’; dat werk ligt in de maanden december t/m februari doorgaans vrijwel stil. Maar zodra de magische datum 1 maart gepasseerd is, komt alles weer zoetjesaan in beweging. Mensen smeden weer plannen, het voorjaar begint langzaam te ontluiken, en bij ons druppelen naast de sloop-, grond- en graafklussen ook de tuinopdrachten en bestratingsprojecten binnen. En vanaf dat moment komen mijn creatieve ideeën en ik ook weer in aktie.

En daar heb ik volop zin in en dat enthousiasme breng ik graag over op de tuineigenaren die zich tot ons wenden. Gezamenlijk bundelen we wensen, ideeën en ons vakmanschap om een mooi stuk werk te realiseren: een tuin waarin het goed toeven is en waar we beiden trots op zijn.

Het voorjaar is wat mij betreft weer begonnen!

Rosali Twisk

bestrating, drainage, graven, ingraven, renovatie, tuinontwerp, voorjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact


Telefoon: 06 22233423
E-mail: peter@twisk-limmen.nl
BTW nummer: NL001344579B97
KvK nummer: 67007147

Webdesign: Studio-Vici